Jaha vänner. Snart torsdag och gynekolog. Då tänkte jag släpa med mig mannen också. Eller man och man, han är fortfarande bara en liten pajk. Med skägg. Man skulle kunna jämföra det hela med ett lejon och en tiger. Han ser ett lejon. Jag ser en tiger. Dock en otroligt ståtlig tiger. Inte att förglömma.

Nåja, nu till saken. Jag har idag fått hem mitt Vital5-kit som inte bara kostade skjortan utan också sägs göra underverk. Ja, vi får väl se. Om mina små guldklimpar till ägg fortfarande inte vill samarbeta efter kuren är jag åtminstone övertygad om att min kropp kommer att må lite bättre. Jag hoppas det i alla fall.

Annars då? Nja, jag kämpar på. Herr ångest har varit på besök ett par dagar. Ni vet han som säger "du kommer aldrig få barn din äckliga, värdelösa människa" och "du har en mutta och ett par lökar men inte fan kan du göra det kvinnan är skapt till". Ja, ni vet saker i den stilen. Även några ord om min vikt och sådär har han slängt ur sig. Ibland tror jag hans ord och gråter, men oftast spottar jag på honom.

Någon jag inte spottar på är min lilla tiger. Nu ska han få smaka på sin feta okvinnliga kvinna. Han kommer att njuta, det kommer han.

Höres!